chris borsboom

De aansluiting tussen Business & IT

Get Adobe Flash player


CURRICULUM VITEA


Bekijk de CV door hier te klikken


Om mijn CV te Downloaden Klik Hier 
Of liever in het Engels? Klik hier 

Zie ook Linked In


CIJFERS


                            

De cijfers op het resultaten formulier zien? Klik hier


TRAININGEN


Getting Things Done Training

In mijn stage bij Royal FloraHolland heb ik een Getting Things Done training mogen volgen!

'Getting things done' is de ultieme methode om productiever te zijn. Het stelt je in staat om snel informatie te filteren en wat relevant is onder te brengen in een extern 100 procent betrouwbaar systeem. Dit zorgt ervoor dat alle op dit moment niet relevante informatie uit je zicht verdwijnt en op het juiste moment weer op je radar komt. Hierdoor heb je overzicht om met de juiste dingen bezig te zijn en de rust om hier echt je volledige aandacht aan te geven.

Voor meer informatie over Getting Things Done zie: Wikipedia


BISL - Een Framework voor business informatiemanagement

BISL (Busienss Information Services Library) is een public domain standaard voor functioneel beheer en informatiemanagement, het werkdomein dat hierna wordt aangeduid als ‘business informatiemanagement’. Business informatiemanagement is het werkdomein van CIO’s, informatiemanagers, systeemeigenaren, productmanagers en functioneel beheerders.

De behoefte aan een praktisch toepasbare leidraad voor dit domein is steeds manifester geworden in de afgelopen jaren. Dit framework voorziet in die behoefte.

                           


ITIL Foundation - IT Service Management

Information Technology Infrastructure Library, meestal afgekort tot ITIL, is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. ITIL is geen methode of model, maar eerder een reeks van best practices (de beste praktijkoplossingen) en concepten.

Het behalen van dit certificaat stond voor mij op de agenda in het 3e leerjaar van mijn HBO. Tot het moment aanbrak dat mijn projectteam en ik een succesvol project opleverde aan Logius en we een curcus ITIL aangeboden kregen. Hiervoor wil ik Logius nogmaals voor bedanken.

                         


CISCO CCNA Discovery

Cisco Networking Academy levert IT- vaardigheden aan circa. 500.000 studenten per jaar in meer dan 165 landen wereldwijd.
Networking Academy studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in een krachtige en consistente leerervaring die wordt ondersteund
door een hoge kwaliteit, online curricula en assessments, instructeur training, hands- on labs, en interactie in de klas. Deze ervaring
zorgt voor hetzelfde niveau van kwalificaties en vaardigheden, ongeacht waar in de wereld een student zich bevindt.

Ook de studenten van het ROC Mondriaan ICT hebben de mogelijkheid gehad hierin mee te kunnen doen. Hierdoor heb ik de volgende modules kunnen behalen:

Ook heb ik bij de 2e Module "Working at a Small-to-Medium Business or ISP" een aanbevelingsbrief gehad van de CEO van Cisco, John T. Chambers.

Deze aanbevelingsbrief kunt u hieronder vinden.

Bekijk de CV door hier te klikkenIC TESTAUTOMATION Training

Tijdens mijn stage ben ik bezig geweest met het automatisch testen van de Royal FloraHolland website. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gehad om een training te volgen in de wereld van het Automatisch Testen. We hebben gedurende deze training gewerkt met Citratest. Dit programma heb ik ook direct gebruikt om de regressie testen te automatiseren bij Royal Floraholland.

                          

www.000webhost.com